Pazarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mehmet Emin Arıkoğlu Mahallesi Alpet Küme Evleri No16 PAZARCIK /KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Sürekli gelişen ve değişen bilgi çağında, Atatürk ilke ve inkılaplarını rehber edinerek, bütün gelişim ve değişimleri eğitim ortamına uygulamak; eğitim öğretimin bütün unsurlarını kalitenin bağımsız değişkenleri kabul edip, gelecek yıllarda okulumuzun başarısını arttırmaktır.
Misyon
Ögrencilerimizi; •Beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, •Hür ve bilimsel düşünme gücüne, •Geniş bir dünya görüşüne sahip; •İnsan haklarına saygılı ; •Kişilik ve teşebbüse değer veren; •Topluma karşı sorumluluk duyan bireyler olarak mesleğe ve yüksek öğretime hazırlamaktır
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08:00 BAŞLANGIÇ 15:50 BİTİŞ
Ulaşım
İlçe merkezi ile Yukarı Pazarcık arasında çalışan ve Halk Bankası karşısında bulunan duraktan her 10 dakikada bir hareket eden şehiriçi minibüsleri ve Belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
İLÇE MERKEZİNE 2 KM olup