"Yardımseverlik Merhamet"

Okulumzda Aralık ayı ÇEDES  değeri olan  YARDIMSEVERLİK VE MERHAMET  konularını içeren çalışmalar yapıldı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü kordinesinde bakanlığa bağlı tüm okullarda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılından itibaren uygulanmaya başlayan ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında okulumuz İHL meslek dersleri öğretmeni ve Değerler Kulübü rehber öğretmeni tarafından Öğrencilerimizin “millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren fertler olmalarına” ayrıca çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı; millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi kendi yaşantılarında inşa etmiş; akl-ı selim, kalb-i selim ve zevk-i selim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Aralık ayı ÇEDES  değeri olan  YARDIMSEVERLİK VE MERHAMET  konularını içeren pano çalışması yapıldı. Öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amacıyla yardımseverlik ve merhamet konulu kısa film izlettirildi. Yine bu kapsamda Şehit polis memuru Eyüp Saz’ın eşi Ayşegül Saz ve kızı öğrencilerimizle birlikte ziyaret edildi. Yapılan bu güzel çalışmalardan dolayı Meslek Dersleri öğretmenlerimiz Filiz ESEN ve Çiğdem POLAT a teşekkür eder. Programda görev alan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

25-12-202325-12-202325-12-202325-12-202325-12-202325-12-202325-12-2023

Yayın: 25.12.2023 - Güncelleme: 26.12.2023 08:28 - Görüntülenme: 84