Spor Kulübü

Görevli Kişiler:

Kulüp Görevlilerinin Sorumlulukları

• Spordaki şiddetin nedenlerinin araştırılıp, sporun amacının okuldaki öğrencilere anlatılarak, öğrencilerin bilinçlendirilmesi Doğanın ve sporun sevdirilmesi için doğa yürüyüşleri düzenleme Okul içinde sınıflar arası voleybol turnuvası organize etme.
  • Okul ve Spor Kulübü malzemelerinin korunması ve bakımı için teneffüslerde sınıfların gezilerek öğrencilerin bilinçlendirilmesi Sporun sağlığımız üzerindeki etkileri ve sağlıklı yaşama etkileri konulu öğrencilere bilgi verilmesi.
  • Atatürk'ün spor anlayışı hakkında bilgilendirme Sigara ve alkollü içeceklerin zararları hakkında sınıf içinde ve okul genelinde pano hazırlamak Sporda ilk yardım konusu ile ilgili çalışmalar yapmak.
  • Spor-Sağlık ve Temizlik arasındaki ilişkiyi ortaya çıkaracak etkinlikler düzenlemek.
  • Spor yapan ve yapmayan insanlar arasındaki farkları araştırarak sınıf ve kulüp panosunda sergilemek
Yayın: 12.09.2016 - Güncelleme: 26.12.2022 22:08 - Görüntülenme: 1275