KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Pazarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şehit Ailelerine Ziyaret

Değerler eğitimini öğrencilerimize özümsetmek ve onlarda farkındalık oluşturmak bu vatanı canları pahasına koruyanlara karşı sorumluluklarımızı anlatmak amacıyla , şehit ailelerine ziyaret gerçekleştirdik.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokullarında uygulanan Kalite Takip Sistemi Şubat Mart ayları faaliyetleri Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanında " Her okul bulunduğu çevredeki şehit anne ve ailelerini Anneler Günü kapsamında ziyaret edecek." etkinliği kapsamında okulumuzdan bir grup öğrenciyle birlikte Değerler eğitimini öğrencilerimize özümsetmek ve onlarda farkındalık oluşturmak bu vatanı canları pahasına koruyanlara karşı sorumluluklarımızı anlatmak amacıyla kurum olarak belirlediğimiz, şehit ailelerine ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaret sırasında öğrencilerimiz tarafından şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi. Bu güzel ziyaret vesilesiyle Vatanı, milleti ve bayrağı için şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz"

17-03-202017-03-202017-03-2020

Yayın: 17.03.2020 - Güncelleme: 26.12.2022 22:18 - Görüntülenme: 181